Limba engleză pentru maturi

Limba engleză pentru maturi

​Engleza este prima limbă globală a lumii și a devenit esențială pentru cei care doresc să călătorească și să se bucure de cultura limbii engleze. Unul din 5 oameni de pe planeta vorbește limba engleză. Limba engleză este peste tot în jurul nostru, dar știm cât de dificil poate fi dacă nu înțelegi și nu poți să te alături conversației. De aceea, am creat o gamă de cursuri generale pentru adulăi și resurse de limba engleză ca să poți comunica în limba engleză cu încredere.
Dacă nu ai mai învățat engleza până acum sau ai nevoie să recapitulezi noțiunile de bază, te vom ajuta să îți îmbunătățești abilitățile de vorbire, ascultare, citire și scriere. Te vom ajuta să începi să comunici în orice vîrstă și să înțelegi informații de bază pentru a interacționa cu oameni din alte țări, la muncă și în diferite contexte sociale. Majoritatea locurilor de munca au ca cerinta de baza cunoașterea limbii engleze. Fără limba engleza, accesul la cultura si civilizatia modernă totuși este limitat. Frecventînd cursurile Smile English Club utilizaţi tehnici şi manuale moderne, ca rezultat obţineţi progrese rapide în procesul de învaţare si va puteţi optimiza competenţele interculturale şi de comunicare.


Încrederea în cunoștințele tale de limba engleză îți poate îmbunătăți viața într-o mulțime de feluri. Îți poate deschide noi oportunități în carieră. Îți poate îmbunătăți viața socială. Te poate ajuta chiar să profiți mai mult de informațiile disponibile pe internet.
La English Club Smile avem pregătirea potrivită pentru a te apropia de limba engleză în orice vîrstă și a te ajuta să vorbești, să asculți, să citești și să scrii cu încredere, astfel încât să profiți la maxim de viața de zi cu zi.
Cursurile de limba engleza Smile se adreseaza adultilor de orice varstă, la un prim contact cu limba engleza, sau care doresc sa isi imbunatatească nivelul cunostințelor, în scop profesional, pentru a se descurca în vacanța sau pur și simplu de placere. Cursanții adulți care au cunostințe de limba engleză vor sustine un test gratuit pentru stabilirea nivelului, pentru a putea fi incădrați în grupa corespunzatoare. Cei care nu au avut nici un contact cu limba engleza vor fi incadrați automat la grupa corespunzatoare nivelului “începatori”. 

English Club Smile va ofera cursuri de limba engleza pentru adulti, ce urmaresc o programă creată special pentru a dezvolta cele patru abilitați de comunicare: vorbit, citit, scris, ascultat și pentru a-i determina pe studenți să conștientizeze modul în care functioneazîă limba engleză.
Și, cu ajutorul celei mai cuprinzătoare colecții de resurse de studiu și a accesului la calificări recunoscute pe plan internațional, șansele tale de succes sunt mult mai mari cu English Club Smile. Așadar, fie că înveți limba engleză pentru prima oară, că vrei să îți îmbogățești cunoștințele sau îți dorești să devii un expert în limba engleză, noi avem cursul potrivit pentru tine.
La cursurile noastre pentru adulți noi facem ca procesul de învăţare să fie unul distractiv pentru că oamenii învață mai bine dacă se simt bine în clasă. Profesorii noștri utilizează diverse tehnici de predare pentru că diferiţi cursanţi au stiluri de învățare diferite. Noi le cerem cursanților să lucreze în perechi sau în grupuri pentru a își dezvolta abilități de comunicare din viața reală. La Smile English Club se folosesc  manuale de curs produse de editori specialiști, precum și materiale create de profesorii noştri. În materialele didactice utilizate la cursuri Smile analizează cazuri autentice prin intermediul cărora cursantul învaţă cum să folosească imediat abilităţile de limbă care facilitează comunicarea în situaţii practice la locul de muncă: prezentări, şedinţe, organizări de evenimente, conversaţie telefonică, email, mesagerie vocală etc.
 Întotdeauna noi le oferim studenților adulți cunoștințe esenţiale de limbă și exersarea practică a abilităților. Fiecare student la cursuri de limba străina Smile este așteptat să își asume un rol activ în procesul de învățare. Toți profesorii noștri pasionați și dedicați îndeplinesc cele mai înalte standarde în domeniu la nivel internațional, având calificări academice de profil și experiență îndelungată în predarea limbii engleze cursanților adulți.
Nu în ultimul rând, atmosfera relaxată, conversația în activități de clasa similare situațiilor cotidiene, exercițiile interactive dinamice și lucrul în echipa de la aceste cursuri fac adesea că, până la final de modul, grupele de cursanti adilți să fi devenit grupuri de prieteni. La oră, discutăm evenimente recente şi aspecte interesante de cultură şi civilizaţie engleză, îmbogăţind vocabularul şi fluenţa cursanţilor noştri eficient şi plăcut. Ne îndrumăm cursanţii să se exprime liber şi să pronunţe corect, pregătindu-i pentru situaţii din viaţa reală. toate activitățile sunt adoptate vârstei și nivelului de percepție persoanelor adulți. Nici gramatica nu este lăsată la o parte, fiind predată în mod practic şi pusă în aplicare imediat. Cursanţii participă la activităţi de grup, citesc, ascultă, scriu şi comunică în permanenţă, fixându-şi aspectele teoretice şi învăţând rapid cum să le pună în practică. Metoda comunicativă de predare a limbii engleze este aplicată în mod interactiv și practic.
Cursurile Smile English Club oferă multă expunere la limba engleză (se vorbeste majoritar în engleză, mai puțin în prima parte a modulului de începători), lucrăm cât de mult se poate la motivația cursanților și se oferă cât mai multe oportunități pentru discuții și exprimare liberă (jocuri de rol, simulari de situatii reale, activități în echipă/ perechi). La fiecare ședinta se predă ceva nou (legat de gramatica) și se „reciclează” ceea ce s-a studiat până atunci.
Cursurile de limba engleză Smile au ca prioritate generală consolidarea substanțială a capacității dumneavoastră de a comunica fluent si corect in limba străina. La aceste cursuri, expunerea la caracteristicile culturilor unde se vorbesc limba predată și explicitarea lor va vor conferi un atu atît lingvistic, cît și cultural in situații precum solicitarea unui loc de munca în contexte multinaționale, sau pur ți simplu petrecerea unei vacanțe reușite in strainătate.