Studierea limbii străine îmbunătățește capacitățile copilului

Studierea limbii străine îmbunătățește capacitățile copilului
  • Smile English Cllub
  • 21-Feb 2017
  • 236

Legătura între părinte şi copil este nemuritoare. Fiecare părinte işi doreşte pentru copilul său tot cei mai bun, şi deseori aceasta se bazează şi pe studiile care acestea le oferă copiilor săi. Relaţia cu copilul poate fi de orice tip şi poate conţine orice tip de manifestare emoţională şi comportamentală. Contează modul în care copii noştri percep acţiunele noastre.Educarea unui copil solicită multă rabdare din partea părintelui cît si a profesorului. Educarea copilului este o provocare pentru orice părinte, de aceea părintele trebuie sa fie pregatit de orice ce. Mediul în care creşte un copil are un rol crucial în dezvoltarea sa ulterioară şi işi pune decesiv amprenta asupra capacitaţii sale de a învaţa.Copilul trebuie sa înveţe să socializeze cu alţi copii, cursurile noastre de limbă engleză Smile

English Club Smile vă ofera o gamă largă de metode de predare a limbii engleze, prin stimularea acestuia. Copilul dvs studiază o limbă straină, se distrează işi dezvoltă capacitaţile de gîndire şi expunerea propriilor opinii în public, siguranţa pe parcursul întregului curs cu copilul dvs se v-or ocupa unele din cele mai profesioniste profesoare cu un nivel ridicat de cunostinţe in predarea limbii engleze. Profesorii cursului Smile English Club au capacitatea de a stimula copilul dvs şi îi trezesc dorinţa de a învata, atunci cînd copilul dvs se străduie să înteleagă un lucru şi are interes de a descoperi ceva nou şi îi place sa înveţe cea mai bună metodă de a menţine acest interes stimularea copilul prin diferite modalitaţi. Profesorul nu trebuie să aştepte de la copil colectarea informaţiilor să facă o comparaţie între acestea, nu trebuie să aibă exigenţă ca elevii să înveţe aceleaşi lucruri. Fiecare copil are capacitatea lui mentală. Cineva asimilează usor orice informaţie dar sunt copii care necesită să depună efort pentru a asimila o informaţie.

De aceea profesorul trebuie să gasească cheiţa la fiecare copil in parte să-i provoce interes faţa de studii şi să poată uşor să pricepe ceea ce predă profesorul.Nu este niciodată tîrziu să înveţi o limbă straină, de fapt cu cît mai repede copilul începe a învaţa şi să manifeste dragostea şi interesul faţă de o limbă straină cu atît îi va fi mai usor şi interesant să înveţe.Promovarea copilului prin diverse activitaţi sunt cele mai eficiente metode de predare. Învaţarea unei limbi straine contribuie la dezvoltarea funcţiilor cognitive, imbunataţirea capacitaţiilor de memorie şi îl ajută pe copil să facă diferite asocieri. Părintele nu trebuie să insiste asupra copilului ca acesta să înveţe, funcţia de bază a părintelui este de a trezi interesul copilului de a învaţa şi aceasta trebuie să vină de la sine ci nu să reiasă ca obligaţiune doar atunci copilul va avea interesul de a studia. Copii care nu au dorinţa de a învaţa şi nu sunt stimulaţi de către părinţi sau profesori niciodată n-a să depună efort pentru a schimba situaţia spre bine, prin insistentă nu obţii rezultate dorite şi toată straduinţa părinţilor şi a profesorilor va fi inutilă. Învaţarea unei limbi straine poate fi dificilă, însa benificiile cunoaşterii unei limbi nu pot fi negate. Procesul de a învaţarea unei limbi straine vă poate imbunataţi memoria şi vă poate dezvolta şi creativitatea logică.

Smile English Club vă oferă şansa de a învaţa rapid limba engleză sau de a vă aprofunda cunostinţele in domeniul. Cursurile se petrec intr-un grup mic de studenţi cu profesori calificaţi şi prietenoşi. Veţi benificia de mai multă atenţie din partea profesorului în timpul cursului iar metoda comunicativă de predare vă asigură mai rapid fluenţa intr-o limbă straină. O buna educaţie cere ca profesorul să inspire studentului stima şi respectul faţa de disciplina care o predă.

Autor Cristina Zgarbora