Care este cel mai mare obstacol în calea învățării limbii engleze?

Care este cel mai mare obstacol în calea învățării limbii engleze?
  • Smile English Cllub
  • 15-Nov 2021
  • 723

Limba engleză este una dintre cele mai populare limbi de învățat, probabil cea mai vorbită limbă din întreaga lume este engleza și mulți oameni aleg să învețe limba pur și simplu pentru a le pune într-o poziție mai bună pentru a-și asigura munca sau pentru a comunica mai eficient cu mai mult oameni din întreaga lume. Engleza ar putea fi o limbă populară de învățat, dar acest lucru nu înseamnă neapărat că este o limbă simplă de stăpânit, există multe provocări cu care se confruntă oamenii atunci când învață engleza și dacă aveți cunoștință de acestea în prealabil, aveți șanse mult mai mari de a stăpâni limba.

Iată 3 dintre cele mai mari provocări pe care trebuie să le întâmpine oamenii atunci când învață să vorbească și să scrie engleză:

1. Gramatica.

Gramatica engleză este complexă, ceea ce face dificilă amintirea, stăpânirea și utilizarea logică. Asigurarea utilizării gramaticii corecte poate fi dificilă, mai ales atunci când conversați cu cineva și vorbește într-un ritm alarmant de rapid. Învățarea gramaticii este ca și cum ai învăța să conduci, poți învăța toată teoria, regulile și reglementările, dar nu te vei pricepe la ea decât dacă o vei practica și va începe să devină a doua natură pentru tine. Gramatica este extrem de importantă, utilizarea incorectă a gramaticii poate confunda persoana cu care vorbiți și chiar poate schimba semnificația a ceea ce comunicați, ceea ce este mai mult este că vorbitorii nativi de engleză sunt foarte conștienți de gramatică și vor observa aproape imediat dacă se face o eroare gramaticală, chiar dacă aceasta este cea mai mică eroare, vorbitorii de engleză sunt incredibil de mândri de limbă și privesc negativ folosirea incorectă a acesteia.

Ca sa îți fie mai ușor sa practici gramatica, ar fi bine dacă ai să îți i-ai niște cursuri de limbă engleză.

2. Vocabular

Este adesea o provocare, mai ales atunci când vine vorba de variații verbale și de înțelegere a timpului care ar trebui folosit în diverse situații. Engleza are unul dintre cele mai mari vocabulare din toate limbile și poate fi foarte confuz pentru stăpânirea celor care nu vorbesc limba engleză. Folosirea incorectă a vocabularului este extrem de vizibilă pentru oricine care este prima limbă engleză, deși nu schimbă adesea semnificația textului dvs., îl slăbește.

3. Pronunție

Știind cum se pronunță cuvintele în engleză poate fi foarte dificil, deoarece nu este întotdeauna evident. Vorbitorii de limbă engleză au fost învățați de la o vârstă fragedă, așa cum știu să nu pronunțe „k” pe „knight”, sunt învățați subtilitățile cum să pronunțe ceva pentru a comunica mesajul corect. În plus, în funcție de prima limbă a studentului englez, poate fi adesea dificil să pronunți anumite cuvinte în mod corespunzător, nemaifiind nevoit să creeze sunetul fonetic anterior. La școala de engleză Smile English Club o sa vă învățăm corect cum sa pronunțați toate cuvintele în așa mod în care o să va fie mai ușor.

Noroc în învățarea uneia dintre cele mai dificile limbi din lume astăzi ... nu uitați că practica este cheia. Iar practica o puteți face la noi, cursuri individuale, de grup sau pentru copii. Cursurile se fac la Râșcani, Chișinău.