Limba engleză pentru maturi

Cursuri de limba engleză pentru maturi la EnglishClub

Importanța limbii engleze

Engleza este prima limbă globală a lumii și a devenit esențială pentru cei care doresc să călătorească și să se bucure de cultura limbii engleze. Unul din 5 oameni de pe planetă vorbește limba engleză. Limba engleză este peste tot în jurul nostru, dar știm cât de dificil poate fi dacă nu înțelegi și nu poți să te alături conversației. De aceea, am creat o gamă de cursuri generale pentru adulți și resurse de limba engleză ca să poți comunica în limba engleză cu încredere.

Suport continuu

Dacă nu ai mai învățat engleza până acum sau ai nevoie să recapitulezi noțiunile de bază, limba engleza pentru adulti te vom ajuta să îți îmbunătățești abilitățile de vorbire, ascultare, citire și scriere. Te vom ajuta să începi să comunici în orice vîrstă și să înțelegi informații de bază pentru a interacționa cu oameni din alte țări, la muncă și în diferite contexte sociale. Majoritatea locurilor de muncă au ca cerință de bază cunoașterea limbii engleze. Fără limba engleza, accesul la cultura și civilizația modernă totuși este limitat.

Manuale moderne

Frecventând cursurile de engleză Smile English Club utilizaţi tehnici şi manuale moderne, ca rezultat obţineţi progrese rapide în procesul de învățare și va puteţi optimiza competenţele interculturale şi de comunicare. Încrederea în cunoștințele tale de limba engleză îți poate îmbunătăți viața într-o mulțime de feluri. Îți poate deschide noi oportunități în carieră. Îți poate îmbunătăți viața socială. Te poate ajuta chiar să profiți mai mult de informațiile disponibile pe internet. La English Club Smile avem pregătirea potrivită pentru a te apropia de limba engleză în orice vîrstă și a te ajuta să vorbești, să asculți, să citești și să scrii cu încredere, astfel încât să profiți la maxim de viața de zi cu zi.

Procedura de înscriere

Cursurile de limba engleza Smile se adresează adulților de orice vârstă, la un prim contact cu limba engleză sau care doresc să-și îmbunătățească nivelul cunoștințelor, în scop profesional, pentru a se descurca în vacanță sau pur și simplu din plăcere. Cursanții adulți care au cunoștințe de limba engleză vor susține un test gratuit pentru stabilirea nivelului, pentru a putea fi încadrați în grupa corespunzătoare. Cei care nu au avut niciun contact cu limba engleza vor fi încadrați automat la grupa corespunzătoare nivelului “începători”.

Abilitățile de comunicare

English Club Smile va oferă cursuri de limba engleză pentru adulți, ce urmăresc o programă creată special pentru a dezvolta cele patru abilități de comunicare: vorbit, citit, scris, ascultat și pentru a-i determina pe studenți să conștientizeze modul în care funcționează limba engleză. Și, cu ajutorul celei mai cuprinzătoare colecții de resurse de studiu și a accesului la calificări recunoscute pe plan internațional, șansele tale de succes sunt mult mai mari cu English Club Smile. Așadar, fie că înveți limba engleză pentru prima dată, vrei să-ți îmbogățești cunoștințele sau îți dorești să devii un expert în limba engleză, noi avem cursul potrivit pentru tine.

Manualele folosite

La cursurile noastre pentru adulți cursuri de limba engleza pentru adulti noi facem ca procesul de învăţare să fie unul distractiv pentru că oamenii învață mai bine dacă se simt bine în clasă. Profesorii noștri utilizează diverse tehnici de predare pentru că diferiţi cursanţi au stiluri de învățare diferite. Noi le cerem cursanților să lucreze în perechi sau în grupuri pentru a își dezvolta abilități de comunicare din viața reală. La Smile English Club se folosesc manuale de curs produse de editori specialiști, precum și materiale create de profesorii noştri. În materialele didactice utilizate la cursuri Smile analizează cazuri autentice prin intermediul cărora cursantul învaţă cum să folosească imediat abilităţile de limbă care facilitează comunicarea în situaţii practice la locul de muncă: prezentări, şedinţe, organizări de evenimente, conversaţie telefonică, email, mesagerie vocală etc.

 • calitate
 • eficiență
 • cei mai buni profesori
 • cele mai recente manuale
 • atmosferă plăcută
 • agendă online
 • cuvinte online
 • concursuri
 • premii
 • reduceri
 • achitare în rate

Exersarea practică

Noi mereu le oferim studenților adulți cunoștințe esenţiale de limbă și exersarea practică a abilităților. Fiecare student la cursuri de limba străină Smile este așteptat să își asume un rol activ în procesul de învățare. Toți profesorii noștri pasionați și dedicați îndeplinesc cele mai înalte standarde în domeniu la nivel internațional, având calificări academice de profil și experiență îndelungată în predarea limbii engleze cursanților adulți. Nu în ultimul rând, atmosfera relaxantă, conversația în activități de clasa similare situațiilor cotidiene, exercițiile interactive dinamice și lucrul în echipa de la aceste cursuri fac adesea că, până la final de modul, grupele de cursanți adulți să fi devenit grupuri de prieteni.

Temele abordate

La oră, discutăm evenimente recente şi aspecte interesante de cultură şi civilizaţie engleză, îmbogățind vocabularul şi fluenţa cursanţilor noştri eficient şi plăcut. Ne îndrumăm cursanţii să se exprime liber şi să pronunţe corect, pregătindu-i pentru situaţii din viaţa reală. toate activitățile sunt adaptate vârstei și nivelului de percepție persoanelor adulți. Nici gramatica nu este lăsată la o parte, fiind predată în mod practic şi pusă în aplicare imediat. Cursanţii participă la activităţi de grup, citesc, ascultă, scriu şi comunică în permanenţă, engleza pentru adulti fixându-şi aspectele teoretice şi învăţând rapid cum să le pună în practică. Metoda comunicativă de predare a limbii engleze este aplicată în mod interactiv și practic.

Fluență în limba engleză

Cursurile de engleză Smile English Club oferă multă expunere în limba engleză (se vorbește majoritar în engleză, mai puțin în prima parte a modulului de începători), lucrăm cât de mult posibil motivația cursanților și se oferă cât mai multe oportunități pentru discuții și exprimare liberă (jocuri de rol, simulări de situații reale, activități în echipă/ perechi). La fiecare ședință se predă ceva nou (legat de gramatică) și se „reciclează” ceea ce s-a studiat până atunci. Cursurile de limba engleză Smile au ca prioritate generală consolidarea substanțială a capacității de a comunica fluent și corect în limba străină. La aceste cursuri, expunerea la caracteristicile culturilor unde se vorbesc limba predată și explicitarea lor va vor conferi un atu atît lingvistic, cît și cultural în situații precum solicitarea unui loc de munca în contexte multinaționale, sau pur și simplu petrecerea unei vacanțe reușite în străinătate.