CERTIFICAT CADOU

cadoul care se va potrivi oricui!

Telefonează
Cursuri de engleza Chisinau, Moldova

Multora dintre noi le este foarte greu și le ia mult timp pentru a alege și a decide ce să dăruim celor dragi de sărbători. Desigur, ei se gândesc unde și cum să găsească și să aleagă un cadou interesant și util dintr-o varietate de bunuri în diverse centre comerciale și magazine, pe internet. Prezintă o dificultate să hotărăști cum să-ți surprinzi aproapele, dar deseori noi ne pierdem printre varietatea și abundența propunerilor.

Un exemplu de cadou ideal este acesta: trebuie să fie extraordinar, memorabil, original, neobișnuit, să aducă bucurie și plăcere persoanei cărei vrem să-l dăruim.

Sau poate prietenii, rudele sau cunoscuții ar dori să învețe o limbă străină? O limbă, precum ar fi engleza? Ai vrea să le surprinzi și să le faci un cadou frumos și original? Atunci trebuie doar să profiți de certificatele noastre cadou.

Un certificat cadou la Smile English Club pentru studierea unei limbi străine, deoarece cunoașterea unei limbi este un cadou unic pentru orice persoană. Acesta este acel lucru neobișnuit și unic, pe care este o mare plăcere să primești în dar. Cadoul acesta vă va permite să învățați și să vă dezvoltați. Ce oare ar putea fi mai bine?

Ce trebuie să știți când cumpărați un certificat cadou!

  • Certificatul nu este nominal.
  • Condițiile de utilizare a certificatului nu sunt limitate.
  • Puteți achiziționa un certificat cadou de la biroul nostru Smile English Club sau apelând +373 79-44-16-77 sau +373 69-99-00-53
  • Suma minimă a Certificatului Cadou este de 300 lei.
  • Certificatul cadou nu poate fi schimbat în bani.
engleză individual
Visele devin realitate împreună cu Smile English Club

Engleza cu Smile English Club! - e simplu!