Hello, smile kids

Engleza pentru cei mai mici.

smile. seo.kids.alt1
smile. seo.kids.alt2
smile. seo.kids.alt3
smile. seo.kids.alt4
smile. seo.kids.alt5
smile. seo.kids.alt6
smile. seo.kids.alt7
smile. seo.kids.alt8
smile. seo.kids.alt9
smile. seo.kids.alt10
smile. seo.kids.alt11
smile. seo.kids.alt11

Engleza pentru cei mai mici

În viața modernă cunoașterea limbilor străine, și în special a limbii engleze, devine un lucru din ce în ce mai solicitat și popular. Acest fapt nu este uimitor, deoarece limba engleză este limba internațională de comunicare în toate țările. Deseori, părinții își pun aceeași întrebare: ”De la ce vârstă este cel mai bine să începi studierea limbii engleze?

Vârsta de la 3 ani, conform multor psihologi, lingviști și pedagogi, este favorabilă pentru începerea studierii oricărei limbi străine datorită caracteristicilor psihofiziologice. Totul ce un copil de această vârstă vede, învață și studiază, rămâne pe mult timp în memorie întrucât este foarte bine dezvoltată memoria cognitivă și cea de lungă durată. Cea mai ușoară metodă de asimilare și cunoaștere a materialului lingvistic este prin joc. Pentru copilași anume jocul este principalul mijloc de a studia lumea exterioară, astfel ajutându-i să însușească noi abilități și cunoștințe. Prin urmare, cunoașterea limbii engleze în școala noastră de limbă engleză pentru copii mici ”Smile Kids” are loc printr-o formă de comunicare colorată, diversă și emotivă în limba engleză folosind diverse jocuri, concursuri, materiale vizuale, implicând copilașii în activități comune de joc.

Pe parcursul întregii lecții, profesorul nu vorbește în limba maternă a copilului. El comunică cu copilașii în limba engleză într- așa fel, încât să o poată înțelege: folosind mimici, gesturi, schimbând intonația vocii, folosind jucării, materiale demonstrative și didactice. Predarea limbii engleze unui copil de 3 ani este un joc captivant, un mic spectacol de teatru. Copiii cântă, învață poezii, ascultă povești, dansează, participă la jocuri educaționale și la dramatizări. În timpul lecției se folosesc diferite activități, luându-se în considerare vârsta și caracteristicile fiziologice a celor mai mici elevi. În tot acest timp, copiii reușesc să memoreze cu ușurință cuvintele și expresiile noi.