Studierea individuală a limbii engleze

Lecțiile individuale la limba engleză la EnglishClub

Necesitatea studierii limbii engleze

Într-o lume dominată de internet şi tehnologie – care avansează mai repede decât putem noi ţine pasul – limba engleză se dovedeşte a fi o necesitate, nu un avantaj. Desigur că este indicat să începem studiul limbii engleze la o vârstă cât mai mică (îmbunătăţeşte performanțele şcolare în general prin exersarea memorie, atenţiei, asocierilor cu vocabularul din limba maternă, accentul este foarte apropiat de cel al nativilor, învăţarea se face prin joacă, intuitiv, fără efort etc), însă niciodată nu este prea târziu. Cunoașterea unei limbi străine reprezintă cheia de acces la volumul imens de informație existent la ora actuală. În plus, abaterea de la rutina zilnică înseamna cresterea eficienței în munca depusă.

Ce prezintă lecțiile individuale

Cursurile de limbi străine reprezintă de cele mai multe ori nu doar o modalitate de perfecționare a abilității de comunicare, ci și un prilej de relaxare. Echipa Smile English Club invită pe maturi și copii pentru a îmbunătăţi capacităţile de comunicare și pentru a te bucura de o Engleză perfectă. Vă propunem un program de instruire individuală, ținând cont de toate preferințele și nevoile Dvs. În cadrul acestui curs veţi avea posibilitatea de a depăşi bariera lingvistică şi îmbunătăţi competenţa de conversaţie în limba engleză, inclusiv de a dezvolta competenţa de lecții individuale de engleză înţelegere auditivă. Vă vom ajuta să îmbogăţiți vocabularului activ și vom învăța să comunicăm în diferite contexte: pe strada, la diverse întâlniri, magazine, aeroport, telefon în cadrul corespondenței, etc.)

Tehnici de predare

Lecțiile individuale sunt ideale pentru un curs specializat sau intensiv, pentru un program flexibil sau dacă te simți în largul tău doar în compania profesorului. Cursurile de limba engleză Smile integrează toate competenţele de limbă (vocabular, înțelegerea textului scris și audiat, gramatică etc.) în funcție de nivel. Tehnicile folosite în cadrul acestei metode sunt bazate atât pe comunicarea orală, cât și pe cea scrisă iar materialele de ultimă generație sunt alese pentru a sprijini caracterul interactiv al lecțiilor. Prin metoda comunicativă veţi învăţa în primul rând cu ajutorul activităţilor de ascultare şi vorbire consolidate de exerciţii de scriere şi citire, iar gramatica se însuşeşte prin activităţile de comunicare. Această metodă implică multă interactivitate prin jocurile lingvistice şi alte activităţi menite să ajute la înţelegerea culturii şi mentalităţii limbii studiate.

Beneficiile orelor particulare

Avantajul principal al orelor individuale constă în posibilitate de a stabili nivelul cunoștințelor și necesitățile/ scopurile/ preferințele unui anumit student. Profesorul devotă 100% timpului disponibil unei persoane, adoptând sistemul de instruire și metodele de predare a limbii engleze conform particularităților de percepție studentului dat, conform dorințelor lui și orarului comod. Obiectivele cursului le veţi stabili Dumneavoastră. Poate aveţi nevoie de limba engleză pentru serviciu şi, în funcţie de domeniul în care activaţi, doriţi să cunoaşteţi cu prioritate un anumit vocabular, anumite expresii şi construcţii, potrivite sau necesare activităţii dumneavoastră de zi cu zi. Sau poate doriţi să vă pregătiţi pentru un examen (de intrare la facultate, de exemplu) şi atunci cursul vă va oferi cunoştinţele necesare în acest scop. Sau poate pur şi simplu doriţi să citiţi literatură: lecții individuale de engleză la English Club Smile se vor axa pe acest obiectiv, astfel încât să-l atingeţi cu bine în cât mai scurt timp. Profesorii noştrii lecții individuale chisinau folosesc tehnici de predare speciale care se adaptează fiecărui stil de învăţare şi menţin o balanţă între fluenţa şi acurateţea fiecărei nevoi în parte.

Profesionalism

La Centrul de Limbi Străine Smile puteţi întâlni oameni deosebiţi, şi devotaţi serviciilor pe care centrul le oferă. Prin profesionalismul şi entuziasmul lor veţi fi întotdeauna întâmpinaţi cu amabilitate şi devotament. Împreuna cu student noi construim un plan de studiu în funcție de nivel, limbajul dorit și orarul potrivit. Modul de predare pe care îl abordăm este interactiv, bazat pe comunicare continuă. Ținta noastră este de a-ți însuși sau perfecționa cunoștințele și de a te ajuta să-ți construiești încrederea de a vorbi într-o limbă străină. Profesorii noștri sunt unii dintre cei mai buni în domeniu. Ei sunt pasionați de ceea ce fac, iar scopul lor este de a le facilita cursanților prin metode moderne înțelegerea și învățarea limbii engleze.

 • calitate
 • eficiență
 • cei mai buni profesori
 • cele mai recente manuale
 • atmosferă plăcută
 • agendă online
 • cuvinte online
 • concursuri
 • premii
 • reduceri
 • achitare în rate

Avantajele lectiilor individuale

Lecțiile făcute individual au un avantaj evident - profesorul stabileşte mai întâi care sunt lacunele unui elev şi apoi urmăreşte cu mare atenţie rezolvarea tuturor „golurilor" studentului respectiv. Marele avantaj al meditaţiilor individuale este că întregul timp este focusat şi dedicat învăţării acelui elev, în funcţie de capacitatea lui şi de cunoştinţele deja existente. De asemenea, elevul este mult mai bine supravegheat în acel timp, iar profesorul are un feed-back, ştie în permanenţă cum stă elevul, ce probleme are şi unde trebuie să mai recupereze. Toate lecțiile individuale la cursurile de limba engleză Smile au la baza metoda comunicativă. Astfel, limba străină este văzută ca un instrument de comunicare și nu doar ca o materie de studiu în cadrul unui curs.

Ambianța plăcută

Învățarea are loc prin simularea unor contexte lecții individuale online din viața de zi cu zi sau din mediul de lucru, cum ar fi schimbul de idei și informații, socializarea în mediu informal sau de afaceri, precum și înțelegerea unor aspecte sau diferențe culturale specifice. Facilitarea unei atmosfere relaxate și pozitive în cadrul ședințelor este o prioritate încă de la început. În acest fel scopurile stabilite la începutul programului vor fi mai ușor de atins, iar cursanți vor fi mai motivați să participe la ședințele de curs sau ore particulare individuale Deci, lecțiile individuale de limba engleză la English Club Smile reprezintă o alegere corectă pentru elev/ student de orice vârstă, dacă aveți anumite scopuri și cerințe față de procesul educativ și instructiv.

Cursuri de engleză English Club Smile

Nu este un secret că învăţarea unei limbi străine necesită enorm de multă determinare. Avantajele de a învăţa engleză sunt multiple, de la beneficii profesionale până la cele personale. Realizarea de progrese şi învăţarea unui lucru nou este un sentiment plin de satisfacţii. Dacă vrei să urmezi un curs de limba engleză, alege English Club Smile! Lecțiile individuale propuse de centrul nostru prezintă o metodă simplă şi comodă de a învăţa limba engleză rapid și eficient.