Beneficiile învățării limbii engleze în timpul copilăriei

Beneficiile învățării limbii engleze în timpul copilăriei
  • Smile English Cllub
  • 29-Aug 2021
  • 517

Învățarea unei limbi străine ajuta copilul sa se autodezvolte

Este foarte greu a alege cînd si cum corect sa dai copilului o educație mentală ceea ce le dăruiește o concentrație superbă. Sunt multe plusuri în învățării unei limbi străine, aceștia se dezvoltă mai intens – după cum au arătat cercetătorii. Într-un experiment realizat în SUA, cercetătorii au demonstrat ca bilingvii și multilingvii au un creier excelent, în creierul acestora lichidul cenușiu este mai dens, ai mulțumită acestuia, învățarea limbii străine este mai ușoară.

Experimentul a demonstrat ca la dezvoltarea creierului contribuie centrii de limbaj din creier, și mulțumită învățării limbii noi acesta se dezvolta. Mai este un plus ca auzi mai bine limba. Să știi mai multe limbi contribuie la ceea ca se îmbunătățesc abilitățile de ascultare, din vina că creierul în acest moment trebuie sa lucreze cu mult mai mult atunci începe sa distinga mai multe sunete din două sau mai multe limbi.

Crește performanței

Studiile au arătat că învățarea unei limbi străine contribuie la dezvoltarea creierului creșterea capacității de memorie îmbunătățește atenției

Îmbunătățește competențele limbii în limba maternă

Multe studii au demonstrat ca cunoașterea unei limbi noi, este buna nu doar cunoașterea acesteia, dar îmbunătățește și modul de exprimare în limba maternă.

În secolele trecute părinții credeau că dacă copilul va învăța o limbă în plus, va fi ceva întru în viața acestuia, însă acum cu siguranță aceste fapte au fost dovedite a fi false, cu cît mai mult un copil învață o limba străină el poate gândi mai dezvoltat.

Poate gândi în mai multe sfere, și asta cu siguranță va fi un plus mare în viața acestuia.

Modul de a vedea lumea în alte culori

Să înveți o nouă limba îți poate schimba radical viața și viziunea asupra lumii. Discutând cu oamenii în alte limbi, copii își pot schimba viziunea asupra multor lucruri. Ca de exemplu englezii din Anglia au viziunea sa asupra lumii, asupra învățături, asupra educației, însă cei din SUA au cu totul alte viziuni. Motivul este ca chiar dacă vorbesc aceeași limbă, cu dialecte diferite, ei trăiesc în total alte lumi și fiecare de mic își face viziuni asupra lumii. Iar copii comunicând își asculta reciproc părerile, vorbind toți 3 în limba engleza se pot împărți cu multe experiențe frumoase.