Cât de dificil este să înveți engleza?

Cât de dificil este să înveți engleza?
  • Smile English Cllub
  • 19-Oct 2021
  • 474

Totul este dificil în această eră, dacă vrei să fii bun la orice trebuie să faci practică în mod regulat. Așadar, putem spune că limba engleză nu este deloc o limbă dificilă dacă veți exersa, atunci veți fi buni la ea într-o zi.

Când te-ai născut, nu știai nimic, dar pe măsură ce ai crescut ai devenit conștient de limba ta maternă. Deci, chiar crezi că limba ta maternă este dificilă? Nu, pentru că ești înconjurat de oamenii care vorbesc în limba ta maternă și ai exersat pentru asta.

Deci, dacă doriți să învățați limba engleză, atunci învățați conceptul de bază la niște cursuri de engleză și încercați să vorbiți în limba engleză cu membrii familiei și prietenii dvs. Așa vă veți găsi îmbunătățiri în voi înșivă.

Învățarea oricărei a doua limbi va fi oarecum dificilă pentru dvs. Dar puteți face mai ușor făcând aceste lucruri:

1. Învață din felul în care învață bebelușii. Creați-vă un mediu englezesc, unde citiți, auziți și repetați engleza de mai multe ore pe zi. Combinați scurte perioade de concentrare (practicarea unei fraze utile, învățarea vocabularului nou) cu perioade mai lungi de ambianță (cum ar fi redarea de muzică engleză sau radio în fundal).

2. Anticipați momentele dificile și sărbătoriți-le când vin - înseamnă că învățați cu adevărat.

3. Ascultă, repetă, ascultă, repetă. Solicitați o pronunție bună a dvs. Cu cât pronunți mai bine sunete, cu atât le vei recunoaște mai bine când le vei auzi.

4. Găsiți pe cineva cu care să vorbiți în engleză. Oricine. Dacă pot vorbi în engleză, minunat. Dacă nu, minunat. Vorbește cu pisica în engleză. Vorbește cu tine în engleză. Vorbește cu șoferii care te întrerup în engleză. Veți arăta nebun, dar veți învăța.

5. Învață fraze simple care îți sunt RELEVANTE, în loc să te concentrezi pe gramatica și vocabularul abstract. Când învățați vocabular nou, creați propoziții cu el imediat - scrieți-le, citiți-le, schimbați-le, repetați-le.

6. Obțineți mai întâi sensul unei noi fraze - apoi învățați cuvintele. Concentrați-vă pe sens și comunicare.

7. Găsiți ceva care vă place cu adevărat să faceți și care implică engleza. Dacă este un lucru unilateral, cum ar fi citirea sau vizionarea de filme, faceți-l participativ prin copiere și variație, prin imitarea actorilor din film sau vorbind cu ei.

Și în cele din urmă ... nu vă fie frică să arătați rău. Nu vă faceți griji cu privire la ce vor crede oamenii. Nu vă concentrați asupra standardului ridicat de „sunet nativ”, ci concentrați-vă pe următorul lucru pe care trebuie să-l spuneți sau să înțelegeți. Nu vă fie frică să intrați în conversații cu internauți și oameni reali. Care este cel mai rău care se poate întâmpla? Foarte puțini oameni pot râde de tine sau te pot speria - dar majoritatea vor fi bucuroși să îți vorbească și chiar să te ajute.

Da, va fi oarecum dificil. Da, o poți învăța.

Și amintește-ți că ești un factor determinant, nimic nu este dificil pentru tine.