cursuri de limbi străine individual
engleză individual
limbi străine individual
Smile english club

Cursuri de vară, conversațional la limba engleză

Detalii

3200 3000 Lei

  • 60 minute
  • 3 luni

Cursuri de vară, conversațional la limba engleză

Vara este o perioadă minunată și fantastică a anului, nu-i așa? Este plină de evenimente, întâlniri noi, călătorii și amintiri plăcute. Este timpul perfect să începeți sau să continuați învățarea limbii engleză, astfel încât călătoriile de vară sau noile locuri de muncă la o companie de prestigiu vă vor aduce bucurie.

Cursurile de engleză Smile English Club, cu profesori profesioniști și competenți și vorbitori nativi, vă vor ajuta să îmbunătățiți rapid limba engleză, să comunicați cu încredere și fluent. Studenții pot alege între a învăța individual, în pereche sau în grupuri mici. Profesorii sprijină și încurajează întotdeauna studenții să-și exprime gândurile și ideile într-o atmosferă relaxantă. Clasele sunt echipate cu dispozitive multimedia moderne.

Smile English Club înseamnă:

  • prețuri accesibile
  • grupe mici
  • reduceri
  • posibilitatea achitării în rate
  • agendă online
  • sistem de instruire inovator și modern
  • vocabular online
  • învățarea doar în clasă, fără teme pentru acasă

Subiectele lecției includ teme din viața de zi cu zi, precum: plante și animale, aspectul uman, arhitectură, artă și pictură, frumusețe și frumusețe, zile de naștere, cărți, odihnă, mașini și transport, calități ale sufletului uman, obiceiuri și tradiții, antreprenoriat, probleme de mediu și ecologie, familie și valori, natură și recreere, prietenie, mâncare, viitor și multe altele.

Subiectele sunt întotdeauna relevante și interesante, studenții noștri participă la dialoguri între ei și profesori cu mare plăcere.

Cursul conversațional prevede, de asemenea, predarea gramaticii și vocabularului. Toate acestea fiind apoi utilizate în comunicare, ajută la înțelegerea vorbitorilor nativi. Pentru cei care doresc în continuare să-și completeze vocabularul, să studieze în detaliu regulile gramaticale, să lucreze asupra abilităților de scriere, vă recomandăm să urmați un curs intensiv sau de bază de engleză.

Smile este mereu cu tine

Profilul online a studentului

Sistemul nostru unic de învățare a limbii engleze este disponibil online pentru studenții noștri. Asistent electronic, audiere în engleză, agendă online, dicționar online, jocuri și premii pentru cei mai buni studenți și multe altele. Toate acestea în telefonul tău! Școala noastră de limbi străine Smile English Club nu va lăsa pe nimeni indiferent!

cursuri de limbi străine individual
engleză individual
Visele devin realitate împreună cu Smile English Club

Engleza cu Smile English Club! - e simplu!