Lecții individuale la limba engleză

4000 lei

Premium

20 lessons

2300 lei

Standard

10 lessons

1200 lei

Minimum

5 lessons

Lecții individuale

Limba engleză este actuală și absolut necesară în orice domeniu. Din acest motiv, mulți oameni încep să o studieze de la o vârstă fragedă. Întrebarea de bază constă mereu în faptul dacă este mai bine să faceți lecții în grup sau individual? Ambele forme de studiu sunt eficiente și dau rezultate maxime în scurt timp!

Cursurile de limba engleză Smile English Club vă propun lecții individuale la râșcani în Chișinău. Lecțiile se petrec la ora și zilele alese de către student. Lecțiile individuale pot fi atât online, cât și offline. Orele se bazează pe cele mai moderne manuale și se folosesc cele mai recente metode de predare. Se lucrează în baza metodei comunicative, astfel obținând rezultate maxime în vorbire, precum și în gramatică, audiere, citire și scris.

Folosim metoda unică în Chișinău pentru lărgirea vocabularului. Îndată ce deveniți studentul nostru, veți avea posibilitatea să învățați cuvintele eficient și interactiv. La fel, studenții care arată rezultate înalte la studierea cuvintelor noi, vor avea posibilitatea de a primi un premiu pentru efortul depus.

Lecțiile individuale de limba engleză la Smile English Club sunt interesante și eficiente. Cu noi veți avea oportunitatea de a învăța engleza rapid și ușor!