De ce ACUM este cel mai potrivit moment ca sa începi să înveți limba engleză?

De ce ACUM este cel mai potrivit moment ca sa începi să înveți limba engleză?
  • Smile English Cllub
  • 27-Jul 2021
  • 165

1. Pentru studii peste hotare, pentru schimb de experiență în alte țări, sau pentru o muncă mai bine plătită.

2. Odată ce cunoști bine limba engleză ai mai multe șanse să obții un job mai bine plătit, cu posibilitatea de a călători.

3. În secolul XXI dacă știi limba engleză ai un plus spre o carieră de succes. Când aplici pentru un loc de munca, în cazul în care știi mai multe limbi, în special limba engleză ai un avantaj față de cei care vorbesc doar o singură limbă.

4. Studierea unei limbi străine are un mare folos asupra activității creierului și îmbunătățirea memoriei. Odată ce începi să înveți o limbă nouă trebuie să memorezi cuvinte noi, reguli de gramatică etc. care îmbunătățesc considerabil memoria.

5. Când știi minim o limbă străină, este mult mai ușor să comunici fiind peste hotare, într-o vacanță. Știind limba engleză vei avea un imbold mult mai mare de a călători, fiindcă vei comunica mult mai lejer și nu te vei ”pierde” prin mulțimea de oameni.

6. Limba engleză oferă un acces vast la informație și cercetări. Majoritatea articolelor de top sunt în limba engleză. Iar pentru ca un studiu, sau articol să fie ajuns în top ar fi de dorit să fie publicat în engleză.

7. Limba engleză este oficială în aproximativ 53 de țări, așadar ai ocazia să întâlnești o mulțime de oameni cu care să comunici.

8. Acum sunt foarte multe Școli de limba engleză, care te vor ajuta să însușești materia, și să înveți mai ușor limba engleză. Cursurile de Engleză Smile English Club din Chișinău vă vor ajuta să învățați mai ușor limba engleză.

Beneficiile învățării limbii engleze sunt evidente, și în cele mai multe cazuri chiar necesare. Engleza este un limbaj de comunicare între naționalități. Împreună cu Smile English Club putem face ca oamenii să își facă aripi spre lume cu perspective mult mai mari.