Smile English Club, conversaţie în engleză cu profesor vorbitor nativ

Smile English Club, conversaţie în engleză cu profesor vorbitor nativ
  • Smile English Cllub
  • 22-Feb 2017
  • 373

Smile English Club, conversaţie în engleză cu profesor vorbitor nativ.
Limba engleză este cea mai esenţială limbă din postura comunicării, este o limbă mondială şi necesită enorm de multă motivare pentru studiere. Engleza se consideră limba oficială şi internaţională în cele mai multe ţări a globului pământesc.Limba Engleză este limba preponderentă în toate domeniile şi a devenit exigentă pentru civilizaţie ca să studieze şi să discute limba engleză. Studierea limbii străine conţine o multime de avantaje în viaţa contemporană.
Cunoașterea unei limbi străine semnifică în primul rând mai multe oportunităţi de comunicare și acces la culturi noi.Persoanele care cunosc limba engleză cu uşurinţă execută necesităţile sale în ţările în care călătoresc comparativ cu persoanele care nu cunosc o limba straină, la această categorie de persoane apare greutaţi în ceea ce priveşte discuţia elimentară cu alte persoane.
Indiferent dacă engleza nu este o limbă oficială în destinaţia în care este plecată persoana respectivă, cu siguranţă vei întâlni personalităţi vorbitori de limba engleză.Studierea limbii engleze ameliorează posibilitatea de a poseda un loc de muncă satisfăcător, înnobila oportunitatea de a se progresa în carieră. În prezent, limba cu cea mai extinsă răspândire este engleza, astfel încât cunoașterea ei este un fapt integral necesar pentru fiecare om contemporan.
Interlocutorii poligloţi profită de o extindere a activității cognitive a propriului creier. Utilizarea mai multor limbi oferă avantaje indiscutabile : posibilitatea mai avansată de angajare și aptitudinea de a purta cu ingionizitate discuții cu persoanele din jurul tău.
Studierea unei limbi străine nu este o îndeletnicire care trebuie să se iniţieze la o perioadă anumită şi să se finiseze la o altă perioadă, este o activitate cu diverse eficacitaţi atât pentru întelepciunea tânără, cât şi pentru cele competente. Există diverse cauze la diferite perioade ale vieţii care ne dă posibilitatea studierii unei limbi străine ceea ce ne oferă sensul acestuia şi conferă diverse benificii.
Ele ne ajută să comunicam productiv cu străinii cu care intrăm in discuţie, fie că este o persoană de la muncă sau de la odihnă. Limbile străine sunt folosite în majoritatea domeniilor, limbile apropie oamenii şi le oferă posibilitatea de a cunoaşte mai bine persoana sau domeniul în care vrea să activeze, locul unde ar vrea să se odihnească, leagă ţări, leagă culturi şi civilizaţii. Fără cunoaşterea şi utilizarea limbilor străine nu ar mai fi existat relaţii internaţionale.

O mare parte dintre noi, studiază o limbă străină dintr-o diversitate de motive:
una din cele mai importante ar fi studierea într-o universitate prestigioasă şi de a se menţine la un loc de muncă în străinătate.
A face noi cunoştinţe cu persoane interesante şi a comunica cu prieteni din alte ţări;
Să fim mai siguri şi dezgheţaţi atunci când plecam la odihnă într-o călătorie peste hotare.
Admiterea la diferite fişiere, documente şi informaţii în limba ţintă fără a solicita diverse traduceri.

Există o mulţime de metode pentru studierea limbii engleze, dar cea mai eficientă metoda fiind studierea cu un profesor nativ.
Cursurile de limbă engleză cu învăţător de origine congenitală au scopul principal de stabilizarea încrederii în cunoştinţele acumulate şi în capacitatea de a se descurca atunci când se confruntă cu persoane doar de limbă engleză, persoanele care nu cunosc limbă străină le vine mai greu să priceapă şi să duca o discuţie. Cursurile care se desfăşoară cu profesor de origine nativă de limbă engleză, poartă un benificiul esenţial pentru persoanele care încercă să studieze o limbă străină. Datorită profesorului, ei îşi perfecţionează autentic pronunţarea corectă a cuvintelor, capacitatea de pricepere a metodelor audio-video şi citirea accesibilă a textelor, posibilitatea de conversaţie fluentă în această limbă.
Ambianţa interactivă a colectivului va alunga neliniştea de exprimare incorectă intr-o limbă străina şi va oferi încrederea în sine. În acest mod, fără a conștientiza, încep conversaţia cu alte persoane, exersează şi îşi ameliorează abilitaţile de a comunica în engleză.
Obiectivul esential a acestor metode de predare rezidă în faptul de a depaşi obstacole în comunicare, existenţa vorbirii fluente şi de a căpăta cunostinţele indispensabile pentru a acumula o emancipaţie în vorbirea limbii engleze.Evidenţierea se bazează pe comunicare, gramatica nu este pusă pe primul plan dar nici nu este omisă, însa este predată la un nivel stagnat în procesul de învatare.
Predarea limbilor străine nu este deloc un domeniu modern, deși acest fenomen a luat amploare în secolul XX când nevoia comunicarii a devenit pregnantă. Studierea unei limbi străine ar trebui sa înceapa prin comunicarea cu un vorbitor nativ aceasta este o buna opţiune pentru studierea corectă a limbii.
Avantajele studierii limbii străine cu profesorul de origine nativă: Practica în comunicare cu nativii oferă mai multe oportunitaţi în ceea ce priveşte utilizarea în mod veridic expresiilor și lexicului. Totodata vorbitorul nativ se ocupă la maximum şi te ajută să găsești şi să foloseşti un limbaj corect. Alt benificiu enorm de important constă în conversarea și ascultarea unui nativ aceasta oferă oportunitatea de a însuşi o pronunție superbă. Persoana care a început să studieze o limba străina permanent va poseda dificultaţi şi priceperea pronunției corecte.Datorită practicii insuficiente pot comite greşeli în pronunţare şi cele gramaticale se explică acesta prin faptul că poseda un nivel scăzut, deci vorbitorii nativi acordă multă răbdare în procesul de a învata non-nativii. Principalul avantaj şi cel mai important constă în faptul de a practica limba cu un nativ, practica însăși este cheiţa succesului!
Sunt situaţii în care trebuie să utilizezi şi să vorbeşti engleza la nivelul la care este partenerul tău de dialog, indiferent pe ce nivel ești tu însuți, pentru ca dialogul sa fie pe înţelesul ambelor parteneri. Există cazuri excepţionale atunci când profesorul nativ cunoaște limba ta maternă suficient de bine şi poate să îţi explice lucrurile astfel încât să le înțelegi fără a depune efort esenţial. Când practici o limbă străina cu vorbitori nativi începi să pricepi tipul lor de gândire și priceperea viziunilor asupra anumitor aspecte din viața regulată și de religia şi obiceiurile ţării sale pe care vor fi încântaţi să le reveleze așa cum vor fi dispuşi să le audă pe ale tale. Deci atunci când ai ocazia să duci o discuţie cu un vorbitor de origine nativă a limbii engleze ai posibilitatea să înțelegi mai exigent cultura țării și lucrurile pe care le valorifică.
Dacă dorești să călătorești în țara a cărei limbă o înveți, vei avea o satisfacție deosebită în a înțelege de la un vorbitor nativ manierele, eticheta și dialectul zonei unde vei călători. Acest lucru este valabil și dacă scopul tău sunt călătoriile de afaceri – partenerii de afaceri locali vor fi impresionați și vor avea mai multă deschidere către tine.
Limba engleză se dovedeşte a fi o necesitate, nu un avantaj.

Autor Cristina Zgarbora