Cum să înveţi rapid limba engleză?

Cum să înveţi rapid limba engleză?
  • Smile English Cllub
  • 25-Jul 2019
  • 268

Vrei să înveţi rapid limba engleză? De unde începi?

1. Întâi de toate trebuie să îţi setezi un scop. De ce vrei să înveţi engleza sau alte limbi străine? Doreşti să înveti engleza pentru a avansa la locul de munca, sau poate să călătoreşti sau să îţi schimbi locul de trai în altă ţară? Indiferent de scop, învăţarea unor noi limbi te ajută la dezvoltarea propriei persoane. Trebuie să recunoaştem ca limba engleză în zilele noastre a devenit o necesitate majoră , aşa că daca începi să o studiezi, nu ai decât de câştigat.

Odata ce ai inteles exact de ce vrei sa inveti engleza, este foarte important sa incepi de unde trebuie. In cazul in care vrei sa afli nivelul tau de limba engleza, poti face o testare gratuită în oficiul nostru de pe bd.Mosova 18 , sectorul Râşcani.

2. De la ce începi? Sunt zeci de metode prin care poţi să inveti engleza:

  • Cursuri de engleză
  • Aplicaţii de învăţat engleza
  • Filme si literatură
  • Jocuri video
  • Discuţii cu prieteni din străinătate
  • Călătorii în ţări străine

În cazul în care începi să studiezi engleza de la 0 , este foarte importantă alegerea unui profesor bun şi calificat. Daca alegi să începi să înveţi singur , rişti să ai probleme de dicţie şi dificultăţi în construirea unei propoziţii elementare. Deci, să nu uităm că dacă dorim să avem o bază bună, trebuie să ne adresăm unui profesor sau unor cursuri eficiente de engleză.

3.Trebuie să scapi de frica de a vorbi şi a face greşeli. Pe parcursul învăţării vei întâlni o mulţime de greutăţi, iar tu trebuie să găseşti soluţii. Nu trebuie să eviţi să zici ceva, doar pentru că îţi e frică să nu faci greşeli în vorbire. Ţine minte: Vei deveni fluent în vorbire doar dacă scapi de frica de a te exprima într-o altă limbă , chiar daca o faci cu greşeli.

4.Priveşte filme şi ascultă muzica ta preferată în engleză. Priveşte cât mai multe filme în engleză cu subtitrări. Chiar dacă de la început nu vei înţelege nimic, peste 3 luni vei fi uimit de rezultate , plus că îţi îmbunătăţeşti abilităţile de înţelegere a limbii. Dacă nu înţelegi despre ce se cântă în cântecul tău preferat, dă un search pe google şi vezi traducerea.


5.Învaţă zilnic cuvinte. Stabileşte-ţi spre exemplu 5 cuvinte pe zi , şi nu te abate de la regulă. Un vocabular bogat te ajută să te simţi mai confortabil si liber.

6.Nu fugi de gramatică şi timpuri. ” Vreau sa invat engleza ” si apoi sa fugi de timpuri? Degeaba cunoşti toate cuvintele, dacă formulezi propoziţii fără sens. Limba engleza este o oportunitate pentru tine pentru a te descurca in vacanţe, a face rost de o mărire salarială sau pentru a pleca intr-o tară vorbitoare de limba engleza.

Poţi începe cu formele simple. "I am" = "Eu sunt" sau "I want" = "Eu vreau".

Ele te vor ajuta să formezi propoziţii simple. Nu uita că înveti o limbă străină pentru a putea comunica o informaţie. De obicei, doreşti să exprimi ceva sau sa ceri un obiect. „I want” te va salva de fiecare dată când mergi la restaurant, fiind mai mult decât suficient pentru a putea comanda mâncare.

Mult succes!!!