De ce uneori studiile online sunt mai bune decât face-to-face?

De ce uneori studiile online sunt mai bune decât face-to-face?
  • Smile English Cllub
  • 27-Aug 2021
  • 351

După situația creată în toată lumea studiile online au devenit o opțiune destul de bună și durabilă pentru toate vârstele și profesiile. Avantajele studiilor online sunt mult mai multe decât credem noi, de exemplu:

Odată ce începi un studiu online, ai posibilitatea sa alegi liber câte cursuri vrei sa faci, sau care. Nu contează în ce colț al lumii te afli, dacă ai nevoie de un curs care se predă doar în America, tu fiind în Republica Moldova, ai liberă alegere de a merge la acel curs.

Ești liber să-ți organizezi așa cum îți place timpul personal. În comparație cu studiile face-to-face, studiile la distanță sunt superioare. Persoanele care au nevoie de un curs, dar în același timp mai au și un job, liber pot să combine aceste lucruri, fără prea multe bătăi de cap.

Cursurile online au tendința de a vă lăsa să studiați în propriul ritm. Termenele limită de predare a temelor sunt mult mai flexibile, iar tu fiind acasă liber puteți să realizați o sarcină mult mai rapid și calitativ.

Studiile la distanță au un cost mult mai mic decât cele tradiționale. Toată tehnica folosită în sală de clasă, calculatoare, manuale, rechizite se pierd în mediul online. Toate materialele necesare sunt disponibile pe internet. De asemenea se reduc cheltuielile neînsemnate, ca de exemplu taxele pentru drum, mâncarea dintre pauze, care îl online ele se reduc.

La cursurile la distanță, de exemplu la un curs de limba engleză, poți să te simți liber să repeți, și să greșești fără sa te intimidezi de colegii tăi. Nimeni nu îți va distrage atenția, nu va râde și nu te va deranja atâta timp cât stai doar în fața calculatorului sau telefonului pentru a studia.

După niște experimente științifice, s-au arătat că studiile în mediul online sunt mai eficiente decât studiile tradiționale.

Desigur ca o carte niciodată nu poate fi înlocuită de un telefon sau calculator, dar uneori era tehnologiilor este benefică.

Este important să știm, cursurile de engleză Smile English Club, atât în mediul online cât și engleza face-to-face au același conținut. Succesul de învățare va fi determinat de sârguința fiecărui cursant în parte. Multe succese la cursuri indiferent de metoda pe care o alegeți.